A családi nyaralások megtervezésekor mindig felmerül a kérdés: mi legyen a gyerekekkel? Lesz számukra elég hely, hogy szabadon játszanak? Milyen programot szervezzünk, ahol ők és a szülők is jól érzik magukat? Manapság már sok olyan vendéglátóhely létezik, amely ideális kisebb-nagyobb családok számára. Ám olyan babarát szállást nehéz találni, amelyben a felnőttek mellett a gyerekek is jól érzik magukat, illetve a kisbabák számára is adottak a megfelelő körülmények.

Mi a kicsikre is gondolunk

gyerekszoba-004

Vendégházunkban bőven elférnek nagycsaládos vendégeink, hiszen a két nagyszoba mellett egy játszószoba is a rendelkezésükre áll. Itt a gyerekjátékok mellett egy kihúzható kanapé is található, ahol a kicsik aludhatnak, de két felnőtt is kényelmesen elfér rajta. Ráadásul a szoba meghittségének köszönhetően a gyerekek egy igazi kis kuckót alakíthatnak ki maguknak, ahol önfeledten tudnak játszani és szórakozni.

A játszószoba tele van könyvekkel, színezőkkel, kirakókkal, babákkal, autókkal és számos olyan szórakoztató játékkal, amellyel nem csak a kicsik, de a szülők sem fognak unatkozni a pihenés alatt. Kis vendégeink legnagyobb kedvence a diavetítő, amely sötétedés után a legizgalmasabb, és idilli hangulatot teremet a gyerekszobában.

A Vendégház saját játéka a Mesekocka, aminek két változatát használhatja az idelátogató: egy előre megfestett 5 kockás szett, illetve egy olyan, amelyet a saját fantáziára bízva, felnőtt, gyerek együtt rajzolhat meg és találhat ki meséket azok alapján.

 

Bababarát kialakítás a Farkaskő Vendégházban

Aki kisbabával indul nyaralni, tudja, hogy rengeteg kellékre van szükség, amelyet természetesen mindenhová hurcolni kell, hiszen ki tudja, mikor lesz szükség rájuk. Vendégházunkban azonban felkészültünk a kisgyermekes családokra is, ezért számukra külön BABABOX áll rendelkezésre. A popsi törlőtől a lázcsillapítóig, a hintőportól a fürdetőig sok minden megtalálható benne. Természetesen babakád, babaágy, valamint gyerekágy ágyneművel, etetőszék, gyerek étkészlet és edények is találhatóak a szálláson.

 

Játékbarlang a gyerekeknek

Játékbarlang. Ezt hallva talán nem egy bababarát szállás jut az ember eszébe, de nálunk ez is ehhez tartozik. A gyerekeknek saját barlangjuk van, ahol játszhatnak, homokozhatnak, bújócskázhatnak kedvükre.  Ezek a kicsi barlangok valamikor ólként szolgáltak az itt lakó állatok számára, de ma már igazi kis fedett játszótérré varázsolták a házigazdák. Mivel a környék legnagyobb látványosságai a barlanglakások, ezért a gyerekek úgy érezhetik itt magukat, mintha saját kis barlangházuk lenne.

Idilli bababarát szállás

A Farkaskő Vendégház a sokgyermekes családok számára lehet a legideálisabb, hiszen a ház felszereltsége, a környezet, és a megannyi színes program mind-mind ideális a gyerekek és a szülők számára egyaránt. A zöld környezet, a jó levegő, a patakpart és a hatalmas terület remek játszóteret biztosít a kicsik számára. A babás családoknak pedig nyugalmat és teljes pihenést.

 

Ha bababarát szállásra van szüksége, foglaljon a Farkaskő Vendégházban!