A reggelikhez saját termesztésű alapanyagból készült gyümölcslé, szörp, többnyire aszalt gyümölcseinkből készült tea áll rendelkezésre, tej, kakaó igény szerint. A zöldségestál elengedhetetlen kelléke a reggeliző asztalnak. Természetesen kenyeret, sokszor saját sütésűt szolgálunk fel különféle feltétekkel, valamint házi lekvárjainkból biztosítunk kóstolót a kalácsszeletek mellé. Tojásos ételeink alapanyagait saját tyúkudvarunkból gyűjtjük, zöldségeink egy részét pedig veteményesünk biztosítja.

Meleg étel kínálat: virsli, szalonna, bacon, tojásrántotta vagy tükörtojás, lecsó, cukkini vagy gomba ragú, kenyérlángos gazdasgon feltéttel, buggyantott tojás, bundáskenyér, de készítünk lángost is a szokásos sajt-tejföl kombináció mellett egyéb finomságokkal. Édesség sem maradhat el, ezért francia kalács, tejberizs, amerikai palacsinta és egyéb sütemények zárják a reggelit.

Hideg étel kínálat: különféle felvágottak, nem csak sertés alapúak, helyi kolbászok, sonkák, változatos sajt készítmények elsősorban a helyi termelőtől, saját készítésű pástétomok (pld: csirkemáj), krémek (pld. túrókrém, tojáskrém), főtt tyúk- és/vagy fürjtojás, joghurt, kefir. Ilyenkor desszertként elsősorban a lekvárok kerülnek az asztalra.

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy ételérzékenységet vagy egyéb étkezési szokásukat érintő igényüket időben jelezzék, hogy fel tudjunk készülni azokra.

Amennyiben egyéb kérésük lenne, pld. vacsora, baráti társasággal közös sütögetés vagy egyéb alkalom, szívesen főzünk gazdaságunk által biztosított alapanyagokból. Hívjanak minket a megadott telefonszámon.